Er silikone sikkert til baby |Melikey

For alle forældre er tanken om at give et barn noget at tygge eller sutte på, et mareridt, som kan være skadeligt eller giftigt for deres helbred.

Melikey skaber og leverer nemme at bruge, økologiske og funktionelle sikre babyprodukter til forældre.

Melikeys motto er: Produktet er livet.Så en af ​​vores vigtigste prioriteter er at sikre produktkvalitet, der er sikker for babyer og små børn.

 

En måde at sikre, at dit produkt er helt sikkert, er at undgå plastik.I denne artikel kan du forvente følgende emner -

Hvorfor bruges silikone i babyprodukter?

Er silikone sikkert til babyprodukter?

Hvorfor er silikone bedre end plastik?

Melikey's foretrukne fødevarekvalitets silikoneprodukter

 

Hvorfor bruges silikone i babyprodukter?

 

Silikone i fødevarekvalitet er i sagens natur lugtfri, ugiftig og harmløs.Det betyder, at den er fri for BPA, latex, bly eller andre skadelige biprodukter, vi ikke ønsker omkring vores børn.

Jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at forældre ikke ønsker BPA i deres børns børnelegetøj!Melikey hjælper familier med at give deres babyer sikkert og BPA-frit ikke-giftigt børnelegetøj.

Fødevarekvalitetssilikone er meget modstandsdygtig over for høje temperaturer, hvilket betyder, at den ikke hærder, revner, skræller, fliser, tørrer ud, rådner eller bliver skør over tid.

 

Er silikone sikkert at bruge i babyprodukter?

 

FDA-godkendt silikone i fødevarekvalitet er en ikke-giftig type silikone, der ikke indeholder nogen kemiske biprodukter, hvilket gør det helt sikkert at bruge sammen med mad til babyer.Det er sikkert at bruge i enheder som mikroovn, fryser, ovn, opvaskemaskine og er også sikkert til madopbevaring.Et produkt skal bestå flere strenge faser for at blive godkendt af FDA.

 

Hvorfor silikone er bedre end plastik

 

Lad os sammenligne silikone med plastik for at forstå det bedre

Plast forårsager mange miljøproblemer og er ikke miljøvenligt.Ikke alene forårsager plastik alvorlige sundhedsproblemer som kræft, infertilitet og immunforstyrrelser, det indeholder også et af de mest berygtede kemikalier kendt som BPA eller Bisphenol A.

BPA har en tendens til at efterligne kropslige hormoner, der påvirker kropslige processer, herunder vækst, cellulær reparation, fosterudvikling, energiniveauer og reproduktion.

Hvis dette stof optræder i babyprodukter, vil det forårsage stor skade på babyens helbred!

Beholdere lavet af plastik og BPA er muligvis ikke helt forseglede og kan blandes med fødevarer.Bemærk, at plast allerede er begrænset i EU, Canada, Kina og Malaysia, især babyprodukter.

 

Melikey's foretrukne fødevarekvalitets silikoneprodukter

 

Melikeyengros silikonebidereer baseret på produktsikkerhed.Vores produkter er lavet af fødevaregodkendt silikone og er fri for plastik og skadelig BPA....

 

Melikeyengros silikone babyprodukteri 10 år.Vi har rig erfaring indenforbabybidere engros, engrossalg af silikoneperler, legetøj til børnebørn...... Sikkert materiale, OEM/ODM-service.

 


Indlægstid: 22-jul-2022