Hvad er forskellen mellem fødevaregodkendt silikone og fødevaregodkendt silikone |Melikey

For forældre, der ønsker at minimere deres børns eksponering for kemikalier, er fødevaregodkendt silikone et godt valg.Træd ind i en ny bølge af øko-iværksættere, der laver babyprodukter med fødevaresikker silikone. Hvis du overvejer at gå ind på børneproduktmarkedet eller leder efter investering i en ny virksomhed, vil jeg vædde på, at silikone er materialet til børn i fremtiden.

Hvad er fødevaregodkendt silikone?

Silikone af fødevarekvalitet er en ikke-giftig silikone, indeholder ingen kemiske fyldstoffer eller biprodukter og kan bruges sikkert i fødevarer, vi kunne bruge det til at producerebabybider, silikone bideperler, babymadningssæt, såsom babyskål, silikone babyhagesmække osv. Silicium er et naturligt kemisk element, der udgør silicium.Det er et metalloid, hvilket betyder, at det har karakteristika af metal og ikke-metal, og er det næstmest udbredte grundstof efter ilt.

Hvad er fordelene ved fødevaregodkendt silikone?

1. Meget modstandsdygtig over for beskadigelse og nedbrydning under ekstreme temperaturer

2. Over tid vil det ikke hærde, revne, flage, flise, tørre, rådne eller blive skørt

3.Let, pladsbesparende, let at transportere

4. Lavet af rigelige naturressourcer

5. Ikke-giftig og smagløs - ingen bpa, latex, bly, phthalat

6. Kan være 100 % genanvendt nogle steder;ikke-farligt affald

Er silikone bedre end plastik?

Selvom fødevaregodkendt silikone ikke er et "100% naturligt" materiale som gummi, er det en ikke-giftig polymer.Det kan tåle opvarmning og frysning uden at udvaske eller frigive skadelige kemikalier.

Dette er forskelligt fra plast, som kan forurene fødevarer i disse miljøer.Det har også anti-lugt, anti-fouling og anti-allergiske egenskaber, og på grund af sin glatte overflade er det meget

let at rengøre.Af disse grunde er det især et ideelt materiale til miljøvenligt og ikke-giftigtsilikonebidere, babyfodringssæt.

Nu bruger vi fødevaregodkendte silikonematerialer til at lave silikoneperler, som bruges isilikone babybidere engros, og vi kan DIY alle former for moderigtige og smukke halskæder og suttekæder.Gør din baby mere sikker og sikker.

 

Melikey erleverandør af silikonebider i fødevarekvalitet, kan du finde højkvalitets baby silikonebittere, silikone bideperler og othet baby pædagogisk legetøj.

relaterede artikler


Indlægstid: 13. august 2021