Silicone Teether Soft Organic Custom |Melikey

Katrangan singkat:

BAHAN AMAN - Digawe saka silikon berkualitas tinggi, alus lan kenyal, ora beracun, bebas BPA, aman bangetteether silikonmamah dolanan kanggo bayi.

FUNGSI MULTIPLE - Bentuk puting kanggo clenching untu, gulu supaya gampang dicekel, awak kalebu lonceng sing bisa rattle supaya bayi seneng lan sirah kanggo cemilan.Ora mung bisa ngilangi gusi sing lara, nanging uga bisa digunakake ing padusan bayi.

Gampang kanggo ngresiki - Sampeyan bisa ngumbah dolanan bayi ing banyu anget nganggo sikat, utawa dilebokake ing mesin cuci piring.(Tulung copot lonceng sadurunge dilebokake ing mesin cuci piring.)

HADIAH AGUNG - Dolanan teether silikon minangka hadiah sing apik kanggo bocah lanang, bocah wadon lan kanca.

 

Melikey nawakake akeh barang khusus kanggo teethers bayi: logo, warna, paket lan desain produk.Kita duwe cetakan silikon pribadi, pesenan sing disesuaikan kanthi jumlah gedhe bisa rampung.


  • Item:dolanan mamah bayi teether
  • rega:$ 1,60 / Piece
  • Packaging:kemasan tas mutiara gratis
  • MOQ:20 Potongan/warna (Min. Order)
  • Bobot:49g
  • Layanan OEM/ODM:Bisa didhukung
  • Detail Produk

    Tag produk

    Silicone Teether BPA Free Aman Custom

    Melikey ikubangga dadi pimpinansupplier teether silikon.We gawé lan ngedol macem-macemteethers bayi ing akeh.

    Melikey duwe tim desain paling profesional, kita ndhukung dolanan teether silikon khusus.Kita bisa nawakake layanan OEM / ODM.Logo khusus minangka cara pemasaran sing disenengi para pelanggan kanggo nambah kesadaran merek.

    Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon kanggo njaluk katrangan luwih lengkap babagan teether silikon khusus.

    Teether silikon jamur sing nggumunake, digawe saka silikon alus, dirancang kanggo nyenengake nyenengake lan mamah sing elegan.Sampurna kanggo pancuran bayi, registrasi bayi, ulang tahun, festival, perayaan, pesta, Paskah, Natal lan liya-liyane.Iki bakal dadi hadiah sing nyenengake, praktis lan wicaksana!

     

    Deskripsi Produk

    https://www.melikeysiliconeteethers.com/custom-soft-organic-silicone-teether-melikey-products/

    ☀ BAHAN AMAN: Digawe saka 100% bahan silikon kualitas dhuwur, alus lan kenyal, ora beracun, bebas BPA lan phthalates, aman kanggo bayi.
    ☀ Premium Soothing Teeth: Dolanan full-toothed bisa dikunyah.Saben wilayah (kuping, sudhut, awak, sirah) nduweni tingkat kelembutan sing beda-beda, cocog kanggo ngilangi rasa lara gusi bayi nalika tuwuh.Lumahing alus lan alus.Awak kanthi bentuk gelembung lan desain tanduk, kaya puting susu kanggo efek sing nyenengake.
    ☀ Stimulasi multi-sensori: Bisa ngasilake swara rattle, ngrangsang pangembangan pangrungu, nggawe bayi seneng, warna sing cerah, ngrangsang pangembangan visual.Perhatian babagan rincian kasebut ora mung nggampangake teething, nanging uga ningkatake perkembangan multisensori lan perkembangan otak bayi.
    ☀ EASY GRIP: Digawe saka bahan silikon entheng, partikel non-slip ing dhasar trep kanggo tangan cilik bayi kanggo nangkep.Bisa adsorbed ing sasis warata Gamelan, èfèktif nyegah Toys saka tiba lan dadi reged, gampang kanggo ngresiki lan garing.

    Paket Produk

    baby teether package
    silicone teether pacakge

    Gambar produk

    https://www.melikeysiliconeteethers.com/custom-soft-organic-silicone-teether-melikey-products/

    Grosir teether silikon

    https://www.melikeysiliconeteethers.com/custom-soft-organic-silicone-teether-melikey-products/

    Grosir online silikon baby teether

    https://www.melikeysiliconeteethers.com/custom-soft-organic-silicone-teether-melikey-products/

    silikon teething teether

    https://www.melikeysiliconeteethers.com/custom-soft-organic-silicone-teether-melikey-products/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan