Hva er poenget med smokkeklips |MELIKEY

Babysmokkeklemmen er designet for å trygt plassere smokken og bitringen innenfor rekkevidde av babyen, og sette rengjøring først på mor.Med smokkeklemmen trenger du ikke å bøye deg for hele tiden å hente babyens smokk, og den er alltid ren.

Hvordan bruke smokkeklemmen?

dette er veldig enkelt.For å bruke en smokkeklemme er det bare å plukke ut et hvilket som helst stykke babyklær (hvilket som helst stoff eller materiale), finne klipsen og deretter feste klipsen til babyens skjorte.

Smokkklemmen er en stilisert kjedestropp med en klips som kan festes til babyens klær.Koble den andre enden av stroppen til barnets smokk.Hver gang barnet ditt mister smokken fra munnen, er smokkeklemmen der for å holde den hengende på dem og vekk fra gulvet.Å hente smokker er enkelt for babyen din, og du trenger ikke lenger å bekymre deg for å miste utallige smokker hele dagen.

Følgende er de viktigste fordelene med å bruke en smokkeklemme:

1- Hold babyens smokk ren og steril

2- Ikke lenger blindt søk etter manglende eller feilplasserte smokkeklips eller bøy deg for å hente smokken

3- Babyen lærer å ta opp smokken ved behov

Melikey Silicone har laget en rekke smokkeklipsstiler for babyer å velge mellom!

Det finnes mange typer smokkeklemmer.Det mest typiske er enten laget av stoff eller perler og en metallklemme på enden, og den festes til klærne til babyen din og gjør det enkelt for den lille å finne (og mamma også!).

Treperlersmokkeklemmer:

Denne typen smokkeklemme har treperler på en snor og festes til en klips.

Silikonperlersmokkeklemmer:

Den mest moderne typen er en silikonperletråd med festet klips.Dette gjør den egnet for en baby som får tenner, som sannsynligvis vil like å putte perlestrengen i munnen, enda mer enn pacien for å berolige tannkjøttet.

Standarder for smokkeklemmer er utviklet for å hindre spedbarn i å kveles og kveles.Smokken skal ikke bindes til barnets krybbe, nakke eller hånd.

Hvor lang skal smokkeklemmen være?

For å unngå kvelning bør lengden på smokkeklemmen ikke overstige 7 eller 8 tommer.Jo lengre smokkeklemmen er, desto større er risikoen for skade på babyen, så det er viktig at lengden på produktet er tilstrekkelig effektivt.Smokkklemmen kan ikke brukes som et halskjede.Den kan kun brukes til å feste smokken til barnets klær.

Er smokkeklemmen med perler trygg?

Selv om de er et populært produkt, utgjør smokkklips med perler en potensiell kvelningsfare.Noen merker har blitt tilbakekalt av denne grunn.Sikkerheten til produktene avhenger virkelig av holdbarheten til merkene og klipsene.For eksempel har Melikey Silicone beads smokkeklips alltid det sikre taudesignet.Spesielt med perlesmokk er det viktig å kun la barnet bruke dem under tilsyn av voksne.

Den positive siden med denne typen klemmer er at de vanligvis fungerer som tannperler, slik at de ikke bare kan holde babyens brystvorte på plass, men også gi babyen noe å tygge under tennerfasen.Hvis du velger denne typen produkt, husk å aldri la babyer og småbarn bruke perleprodukter alene.Det er alltid nyttig å sjekke andre foreldres anmeldelser og sjekke tilbakekallinger før du kjøper et produkt.

Som et alternativ til perler er mange flettede nippelklemmer også egnet for tanndannelse.

Er det trygt å sove med smokk?

Når babyen din ikke er synlig, inkludert lur eller leggetid, bør smokkeklemmen alltid fjernes.De fleste søvnstandarder vil fortelle deg at jo færre gjenstander i barnesengen, jo bedre, og brystvorten er intet unntak.Smokkklemmen skal alltid brukes under tilsyn av voksne.Å legge barnet til å sove med smokkeklemmen vil øke sjansen for kvelning eller kvelning.

Hva er den sikreste og beste smokkeklemmen?

Det finnes mange forskjellige stiler, mønstre og størrelser på smokkeklemmer.Du kan vanligvis velge plastklips eller metallklips, og perleklips er alltid et alternativ.Å velge riktig produkt er aldri lett, så vi forenkler prosessen ved å fortelle deg hva du skal se etter og velge noen forslag for deg.Uansett hva slags babyprodukter du kjøper, kommer sikkerhet først, så når du leter etter den beste og sikreste brystvorten, bør du huske på følgende punkter:
Før du kjøper en smokkeklemme, vennligst sjekk om det er et sikkerhetstaudesign.
Pass alltid på at klippet du velger har riktig lengde (ikke mer enn 7-8 tommer).
For babyprodukter er enkelhet ofte bedre.Husk at babyen din kan sette små deler på klemmen i munnen.
Som en forholdsregel, vennligst sjekk tilbakekallingen av produktet du har kjøpt eller lignende produkter for å forstå risikoen involvert.
Når du velger mellom metallklips og plastklips, husk at metallklips kan ruste over tid.Etter rengjøring de første gangene, sørg for å sjekke om klemmene er rustne.

Melikey Silikon erprodusent av silikonperlerleverandør, vi tilbyr over 60 perlefarger, og også forskjellige design for smokkeklemmer.Ønsker du tilpassede smokkeklemmer er det bare å kontakte oss!


Innleggstid: Des-06-2021