Pehea e hoʻoponopono palekana ai i nā Teethers Silicone?|Melekey

ʻO nā niho pēpē silikonimaʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe, akā inā e ʻohi ʻia e nā pēpē a hoʻokomo ʻia i loko o ko lākou waha i ka wā e hāʻule ai i ka lepo a i ʻole ʻia i ka bacteria a me nā maʻi maʻi, e lawe mai nā niho pēpē i nā pōʻino huna nui i ke olakino o nā keiki.

No ka lawa ʻole o ka paʻa ʻana o nā pēpē a makemake mau i nā mea ʻē aʻe ma mua o ko lākou mau lima ponoʻī, kiola pinepine ʻia nā niho niho pēpē.

Pehea e hoʻoponopono ai i ka silicone teether me nā pacifier clip?

He maʻalahi.No ka hoʻohana ʻana i kahi pacifier clip, e koho wale i kahi ʻāpana lole o ke pēpē (kekahi lole a i ʻole nā ​​​​mea hana), e ʻimi i ke kiʻi, a hoʻopili i ke kiʻi i ka pālule o kāu pēpē.

Hoʻopili ka ʻaoʻao ʻē aʻe o ka hui i ka niho pēpē.I ka wā e hoʻokuʻu ai kāu keiki i ko lākou niho mai ko lākou waha, aia ka pahu pacifier e hoʻopaʻa iā ia a mamao mai ka papahele.

Eia nā pōmaikaʻi nui o ka hoʻohana ʻana i kahi pacifier clip e hoʻoponopono ai i ka teether:
1- E hoʻomaʻemaʻe i nā pacifiers o kāu pēpē me ka ʻole o ka germ

2- ʻAʻole ʻimi makapō i nā kiʻi pacifier nalowale a i ʻole ke kūlou ʻana i lalo e kiʻi i nā pacifiers.

3- Aʻo nā pēpē pehea e hopu ai i kā lākou pacifier iā lākou iho i ka wā e pono ai

Melekey Siliconehana i nā ʻano ʻano pacifier clips nui e koho ai no kāu pēpē.

Hiki i ke kaulahao pacifier pacifier ke hoʻopaʻa paʻa i ka niho ma luna o nā ʻaʻahu o ka pēpē, ka ʻaʻahu, nā drooling bibs, a me nā mea hou aʻe, ʻaʻole maʻalahi ka hāʻule ʻana o ka niho i ka honua, e hōʻoia i ka maʻemaʻe a me ka maʻemaʻe o ka niho.

'Ōlelo Aʻo: E mālama pono i ka hoʻokomo ʻana i nā kiʻi a mai pahele i ka ʻili a i ʻole ka lauoho o kāu keiki i loko o nā kiʻi.

 


Ka manawa hoʻouna: Mar-09-2022