E fa'afefea ona fai le silikoni nifo nifo |Melekey

Mea'ai sili silicone nifo nifo

E fa'afefea ona fai le silikoni nifo nifo |Melekey

Afai e te manaʻo e fai ni oloa silikoni, e te manaʻomia muamua se masini e le sili atu.O le mafuaʻaga e aoga ai lenei faʻataʻitaʻiga ona o le silikoni e faigata ona pipii i mea e ese mai i le silicone.E pei o lefa'ameamea fa'ameamea silikoni nifo, matou te faʻaogaina le masini CNC e fai ai le uʻamea uʻamea, o lenei limu e mafai ona faʻafefe maualuga ma faʻamalosi e faʻapipiʻi ai pulu silikoni.

Pepe silicone teething beads limu

Aʻo leʻi faia ni pulu silikoni, matou te faia muamua se faʻailoga uamea.O le pu i le ogatotonu o le pulu e fai si togafiti, ae o le a matou faʻaogaina se uʻamea lapoʻa talafeagai e tuʻu ai i totonu o le tootoo i le ogatotonu o le limu.O le limu e aofia ai vaega e lua, o le pito i luga ma le pito i lalo.

E tatau ona e faia se fa'ailoga e lua-vaega ma fa'amautinoa e te maua le sao lelei pe a tu'u le sprue mo le fa'atumu.I le isi itu, afai e te le mafaufau i se su'iga i le oloa mae'a, e mafai ona e faia ni fa'ailoga se lua e mafai ona fa'atumu tuto'atasi.

O le a matou faʻapipiʻi le faʻapipiʻi i luga o le masini lomitusi, faʻapipiʻi le faʻapipiʻi, faʻapipiʻi le faʻapipiʻi, ma o le faʻaogaina o le faʻagasologa o le a ave pe a ma le 30 minute i le 1 itula.

Silicone beads tele gaosiga

O le a matou tipiina le silica raw material i ni fasi lapopoa talafeagai, ona tuʻu lea i le tulaga o loʻo i lalo ifo, amata le masini faʻapipiʻi, ma vave faʻapipiʻi le silica beads i lalo o tulaga o le maualuga o le vevela ma le maualuga.A maeʻa le 3 minute, e mafai ona aveese faʻamau silikoni mai le limu.

O le faiga lea o le gaosiga o le tasi-lanusilikoni lopa tele.Afai e te manaʻomia ni pulu silikoni e tele-lanu, e pei o foliga o se manu, o le gaosiga o le limu o le a sili atu ona faigata, ma e manaʻomia le faʻaogaina o se masini faʻapipiʻi tui e tui ai lanu eseese o le silica gel.A mae'a ona fa'aoga, fa'aoga se masini fa'alelei e fa'auma ai le tele o lopa silikoni.

O le gaosiga o lopa silicone o se faiga faigofie, ma o le autu o le limu.O se limu lelei e mafai ona faʻaleleia lelei le gaosiga ma faʻaleleia atili le oloa.

Su'ega lelei

O le mea moni, o le lelei o le matou aufaigaluega gaosiga e maualuga tele foi.Aʻo leʻi faʻaaogaina mea mataʻutia, matou te siakiina le lelei o latou.

A maeʻa le gaosiga, o le a matou faia suʻesuʻega lelei i luga o oloa maeʻa.O le a matou faʻaogaina tulaga faʻamaonia lelei o asiasiga e faʻaumatia ai le 20% -30% o oloa, o le tele o ia mea o oloa faʻamaonia i mata o isi tagata faʻatau.

Ona o le tele o a tatou tagata faʻatau o loʻo galulue faʻatasi ma i tatou, soʻo se faʻaletonu o oloa laiti o le a aʻafia ai le igoa o a tatou tagata faʻatau.O le mea lea, matou te manatu mamafa i le tulaga lelei ma tausia le igoa o le faʻailoga faʻatasi ma a matou tagata faʻatau.

E fa'afefea ona fa'atau ni pulunifo silicone?

Auina mai ia i matou lau suʻesuʻega, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e le matou au faʻatau mo faʻamatalaga.O Melikeysilikoni lopa tele falegaosimea.E mafai ona matou ofoina atu tulaga maualuga ma taugofiesilikoni lopa mo nifo nifo siiatoa.


Taimi meli: Ian-06-2022