Silicone Beads borongan

Pangalusna Silicone Teething Beads Produsén, Pabrik, Supplier Di Cina

Manik teething silikon biasana diproduksi nganggo bahan silikon kualitas luhur sareng kelas dahareun.Ieu loba dipaké salaku pinggel orok jeung necklaces.Éta ogé tiasa dianggo salaku aksésori molar silikon pikeun orok.Manik silikon henteu beracun sareng aman pikeun dianggo orok.

MELIKEY SILICONE nawiskeun manik silikon borongan anu tiasa disaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun.Urang nyadiakeun kualitas luhurmanik teething silicone customdina harga kalapa.manik silikon bulk kami aulang sadia dina ukuran manik silicone custom, logos, kelir sarta wangun.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
manik silicone borongan

Borongan Silicone Beads Supplier & Produsén Di Cina

SILIKON MELIKEYdiadegkeun dina 2016, tur mangrupakeun salah sahiji ngarahmanik teething siliconepabrik, pabrik & suppliers di Cina, narima pesenan OEM, ODM, SKD.Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina produksi & pamekaran panalungtikan pikeun jinis manik silikon anu béda.Urang difokuskeun téhnologi canggih, hambalan manufaktur ketat, sarta sistem QC sampurna.

Urang nawiskeun pilihan pisan rupa wangun pikeun urangmanik siliconenu bisa Anjeun pake pikeun loba kreasi béda.Tina manik-manik buleud klasik sareng datar evergreen dugi ka kelinci lucu sareng rakun, anjeun tiasa nyaluyukeun manik silikon anjeun dina cara anu gaya pisan.

Rentang warna kami ogé ageung pisan, sareng anjeun tiasa nyiptakeun sababaraha kombinasi sareng bahan kami.Manik teething silikon ieu leres-leres aman sareng parantos diuji sacara saksama dumasar kana tilu peraturan kaamanan anu béda (LFGB, FDA sareng EN 71).Manik teething silikon kualitas luhur ieu henteu nganggo bahan beracun sareng cocog pisan pikeun nyapek murangkalih.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Naha Milih Kami Salaku Panyadia Manik Silikon Anjeun Di Cina

Melikey mangrupakeun salah sahiji suppliers borongan manik silicone ngarah di Cina.Kalayan 10+ taunmanik silicone boronganpangalaman, kami reueus nawiskeun jasa manik borongan silikon kami ka usaha leutik lianna pikeun ngarojong aranjeunna dina achieving tujuan bisnis maranéhanana;ngirangan biaya produk, ningkatkeun penjualan sareng nyayogikeun produk anu diuji kaamanan kualitas pangsaéna dina pasaran.

Urang terang heula kumaha mahalna pikeun nguji produk, sabaraha waktosna tiasa ngahasilkeun, sareng kumaha sesahna pikeun ngatur inventaris sareng suplai nalika anjeun kaluar.Hayu urang ngaleungitkeun nyeri tina skala bisnis anjeun ku ngahasilkeun pikeun anjeun dina volume, ngagunakeun produk anu diuji kaamanan anu nyumponan standar EU sareng AS, sareng bahan anu disertipikasi EN-71 kualitas luhur.

Simkuring gaduh sababaraha suppliers bahan baku stabil, nu bisa ngadalikeun kualitas sarta ongkos kacida alusna.

Ngajaga stok bahan baku pikeun sababaraha manik teething silicone umum, pangiriman panggancangna.

OEM / ODM / SKD Orde ditarima.

teething manik silicone

Rangkaian Manik Teething Silikon Kami

Silikonteething maniknyaeta kualitas luhur, chewable 100% dahareun-grade dina rupa-rupa wangun, ukuran, jeung kelir.Pilihan khusus pikeun proyék kreatif anjeun sorangan!The Silicone Teething Beads mangrupikeun kaulinan indrawi anu saé, DIY kana klip pacifier anu tiasa dianggo sareng perhiasan asuhan pikeun ngembangkeun kréativitas orok nalika nyusuan sareng nyapek huntu, diasah ku indung sareng orok, mangrupikeun kado Bayi anu saé pisan.100% Dahareun-GradeSilikon.bebas polusi, tahan maké, jeung teu gampang ruksak.

https://www.melikeysiliconeteethers.com/bpa-free-baby-silicone-beads-wholesale-melikey-products/

Manik Silicone buleud

Ieu mangrupikeun "marbles silikon" klasik sareng aranjeunna sigana mangrupikeun jinis manik silikon anu paling sering dianggo anu kami jual.Éta sayogi dina 4 diaméter anu béda, 9mm, 12mm, 15mm sareng 20mm.Kaseueuran produk sapertos klip palsu (disebut ogé klip pacifier ku réréncangan Amérika urang ...!) Seueurna didamel tina manik-manik buleud, sanaos kami nyarankeun para nasabah ngarobih desain sareng manik-manik sanés pikeun nyiptakeun kreasi khusus anu langkung pikaresepeun.Manik-manik 15mm ogé saé pikeun ngadamel kalung manik teething silikon anu éndah pikeun ibu-ibu anu orok teething.

Melikey nyaéta produsén manik silikon buleud ngarah di Cina.Ayeuna urang gaduh rupa-rupa warna pikeun dipilih: Hideung, Gray, Fuchsia, Green Marble, Light Salmon, Lilac, Marmer White, Yellow, Cherry Red, Light Blue, Light Pink, Mint, Light Blue, Light Blue, purple, peach , marmer pink, bubuk quartz, pirus tur leuwih.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
https://www.melikeysiliconeteethers.com/silicone-beads-for-baby-chewing-safe-food-grade-melikey-products/

Datar Silicone Beads

Ieumanik silicone datar nyaeta 12mm diaméterna sarta aranjeunna mindeng dipaké dina kombinasi kalayan manik séjén pikeun masihan katingal dinamis kana potongan kawas klip pacifier sarta cingcin konci.Imut sapertos lentil!

Kami nawiskeun rentang warna di handap ieu pikeun manik silikon datar kami: hideung, kulawu, lilac, mint, biru orok, pink quartz, pirus sareng seueur deui.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
https://www.melikeysiliconeteethers.com/baby-safe-silicone-beads-melikey-products/

Sagi genep Silicone Beads

Manik anu pang populerna nyaéta manik silikon sagi genep.Kami parantos ningali klien kami nganggo aranjeunna pikeun ngadamel naon waé, khususna perhiasan anu panjang-toothed sapertos kalung.manik sagi genep urang téh jadi stylish sarta kami nawiskeun aranjeunna dina rupa-rupa kelir, maranéhanana baris kasampak hébat dina kreasi anjeun denok!

Warna: Gray, Beige, Light Gray, White, Lilac, Marmer, Mint, Baby Blue, Turquoise sareng seueur deui.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
https://www.melikeysiliconeteethers.com/food-grade-silicone-teething-beads-for-baby-melikey-products/

Silicone Icosahedron Beads

Manik poligonal silikon kami ogé sering dianggo dina pinggel, kalung sareng pembuatan perhiasan anu sanés.Stylish tur geulis dina wangun polygonal maranéhna, aranjeunna sampurna pikeun gifting, sarta aranjeunna idéal pikeun sagala jenis barang custom.Kami gaduh 2 ukuran: 14mm sareng 17mm

Poligon silikon kami sayogi dina warna-warna ieu: bodas, koneng, beige, biru muda, koneng lampu, oranyeu, pink, beureum, granit, marmer sareng seueur deui.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
manik dicitak

Silicone Dicitak manik

 

Manik silikon anu dicitak anu saé pikeun ngabantosan ngahias proyék karajinan anjeun!Kami produsén manik percetakan silikon.manik dicitak kami datangna dina rupa-rupa gaya, wangun jeung pola, sampurna pikeun keychains, tag kantong, wristbands sarta perhiasan bead silicone lianna.Kualitas pangluhurna, gampang dibersihkeun ku sabun sareng cai anu hampang.
 
Salaku pabrik manik percetakan silicone ngarah.Naha milarian variétas manik silikon anu dicitak sateuacana atanapi hoyong ngarobih konsép karya seni asli janten manik khusus, kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun jasa profésional.

 

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
manik hurup pasagi

Silicone Hurup Beads

Budak naon anu henteu resep ningali nami dina kado anu didamel kanggo aranjeunna?Anggo manik alfabét silikon kami dina desain anjeun pikeun nambihan sentuhan pribadi.

Manik alfabét silikon 12mm kami nganggo hurup ageung dina sadaya 4 sisi.

Sapertos biasa, manik silikon kami didamel nganggo silikon kelas dahareun 100% FDA disatujuan, sareng diuji pihak katilu pikeun mastikeun yén aranjeunna bébas tina: BPA, Timah, PVC, Mercury, Phthalates, sareng Cadmium.

manik hurup silikon khusus: hurup, angka, pola, warna, sareng ukuran sadayana sayogi.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
Dahareun kelas silicone teething manik

Silicone Sato Beads

Sato lucu mangrupikeun karesep murangkalih di sakumna dunya, sareng kami parantos ngarancang seueur manik silikon sato anu béda.Imut sareng pinter, murangkalih anjeun bakal resep!Ogé bisa dipaké salaku hiasan geulis.

Anu masihan kami eupan balik luar biasa ngeunaan aranjeunna!Ayeuna kami nawiskeun seueur desain anu saé: koala, kelenci, nyiruan, rakun, anjing, ucing, rubah, sareng sajabana.

Kelir: Unggal manik silikon sato asalna dina rupa-rupa warna, boh lampu sareng poék.Punten teraskeun ngotéktak halaman wéb kami pikeun mendakanana!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
https://www.melikeysiliconeteethers.com/personalised-teething-beads-wholesale-l-melikey-products/

Silicone Mahkota Beads

Carita raja jeung putri, carita Cinderella jeung Sleeping Beauty... Sok aya makuta dina unggal dongéng!Kami henteu tiasa nolak nawiskeun ka klien kami sababaraha manik makuta silikon anu éndah, janten ieu aranjeunna!

Warna: Gray, Bodas, Konéng, Pink, Héjo Mint

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
https://www.melikeysiliconeteethers.com/teething-beads-silicone-food-grade-melikey-products/

Kartun Silicone Beads

Kami parantos ngararancang rupa-rupa manik silikon kartun lucu anu populer, bentuk kartun karesep barudak.Sapertos bal, hamburger, mobil, kembang, sareng sajabana, populer pisan.Geulis sareng bergaya, sampurna pikeun perhiasan DIY.

Warna: Rupa-rupa warna pikeun anjeun pilih!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
https://www.melikeysiliconeteethers.com/silicone-bpa-free-beads-bpa-free-silicone-beads-wholesale-melikey-products/

Festive Silicone Beads

Kami geus dirancang manik silicone festive keur Lebaran jeung Natal, kayaning Elk lucu, Santa, snowman, bat, jurig, tangkorak jeung karakter wawakil séjén.manik silicone libur ieu sampurna pikeun jualan libur badag.Ogé bisa dipaké salaku hiasan lebaran.
 
Warna: manik festive utamana dumasar kana desain warna karakter wawakil.Warna anu basajan, tapi unggal bead asalna di sababaraha kelir.
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Melikey Silicone Beads borongan

Merek produk manik silikon anu paling disarankeun sareng dipercaya di China kalayan rentang kelas pangan anu paling lega, manik silikon bébas BPA sareng asesoris - sampurna pikeun sadaya kabutuhan DIY anjeun.

Kami terang yén seueur anjeun gaduh usaha anjeun nyalira, janten kami narékahan pikeun nyayogikeun produk kami nalika anjeun peryogina.Manik silikon borongan, kami bakal ngirim pesenan anjeun ka anjeun dina cara anu paling pas kalayan harga borongan pangsaéna ti pabrik

Melikey nyayogikeun jasa anu gancang, dipercaya sareng produk kualitas

 

Salaku produsén manik silicone ngarah, urang boga harga paling kalapa dina pasaran ngeunaan manik silicone borongan.

Dirancang pikeun nyumponan kabutuhan crafting anjeun, manik silikon borongan kami nawiskeun nilai anu luar biasa, mastikeun anjeun tiasa nyiptakeun proyék anu unik sareng pikaresepeun.manik silikon kami dijieun tina bahan kualitas luhur, mastikeun aranjeunna awét sarta tahan mun teu ngagem tur cimata.

Jelajahi rupa-rupa warna anu terang sareng bentuk unik, nyayogikeun kamungkinan anu teu terbatas pikeun kreasi artistik anjeun.manik silicone kami dijieun tina bahan kadaharan-grade, aman tur ramah lingkungan.

Kalayan manik silikon kami sacara ageung, anjeun bébas ngagunakeun imajinasi anjeun.Jieun perhiasan, asesoris fashion jeung leuwih.Mésér dina jumlah ageung tanpa kompromi kualitas sareng ngahémat biaya produksi anjeun.

FAQ Pikeun Adat & borongan Silicone Beads

Dimana abdi tiasa mésér manik silicone?

Melikey borongan manik silikon di bulk pikeun leuwih ti 10 taun.Salaku salah sahiji suppliers manik silicone ngarah, urang borongan kualitas luhur jeung manik silicone aman.OEM / ODM sadia.

Abdi hoyong ngaropea desain anyar manik silikon, kumaha carana?

Hayu urang terang gambar anjeun, atanapi pikiran anjeun dina desain, teras insinyur desainer kami tiasa ngabantosan anjeun.

Urang cutatan ongkos kapang jeung harga Unit nurutkeun kana gambar dikonfirmasi, lajeng ngadamel kapang / konfirmasi sampel.

Dupi abdi tiasa ngaropea warna bead silicone sorangan?

Sumuhun, ngan hayu urang nyaho nomer warna Pantone C atawa nyadiakeun kami kalawan swatch warna.

Naha kuring tiasa nyaluyukeun merek kuring sorangan dina manik silikon?

Leres, anjeun tiasa nyitak logo anjeun dina manik silikon atanapi ngadamel kapang logo dina kerah atanapi daérah khusus anu anjeun pikahoyong.

Dupi anjeun gaduh departemén molding sorangan atawa éta dipigawé ku pabrik sejen?

Sumuhun, urang boga departemén kapang sorangan pikeun parabot suntik silicone, parabot hidrolik.Sakapeung, urang ngaropea loba molds silicone béda pikeun konsumén.Mangga surélék Melikey.

Sabaraha lami kanggo ngadamel cetakan manik silikon?

15 poé sanggeus gambar 3D dikonfirmasi.

Dupi abdi tiasa menta sampel bébas?

Sumuhun, anjeun tiasa.Sapertos kami, conto saham ayeuna gratis, tapi pengiriman barang bakal aya dina akun anjeun.

Sabaraha lami waktos waktos sampel?

Pikeun produk anu tos aya, peryogi 1-2 dinten;upami anjeun hoyong desain anjeun, butuh 3-5 dinten, gumantung kana eusi desain anjeun.

Bahan naon anu anjeun anggo dina produk anjeun?

Produk kami didamel tina 100% bahan silikon kelas dahareun.Sadaya bahan anu kami anggo tiasa lulus FDA, LFGB, CE.Laporan sertifikasi bahan sayogi.

Dupi anjeun produsén?Naha anjeun nampi pesenan OEM?

Leres, kami produsén produk silikon profésional sareng grosir.pesenan OEM bakal katampa.

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun produk silikon khusus?

Gambar 2D, 3D, sareng syarat khusus.

Dupi anjeun nampi logos custom atanapi molds custom?

Simkuring nampi pesenan custom, anjeun wilujeng sumping ngahubungan kami langsung.

Upami kuring peryogi desain khusus, saha anu bakal mayar kapang silikon khusus?

Upami anjeun gaduh desain khusus, palanggan kedah mayar kapang.Jeung kapang bakal milik nasabah.

Mun kuring mayar molds sampel, naha kuring ogé kudu mayar molds produksi masal?

Sumuhun.molds sampel ngan bisa dipaké pikeun nyieun sampel.Lamun anjeun kudu ngajalankeun produksi masal, nu molds dihasilkeun dina jumlah badag.

Kumaha anjeun ngirim pesenan?

Pikeun pesenan bulk kami ngilikan ku laut atanapi hawa, pikeun pesenan leutik kami dikirim ku DHL, FedEx, TNT atanapi UPS

Kumaha upami kadali kualitas produk anjeun?

Kami gaduh departemén QC kami dikuatkeun sareng tim QC profésional."Kualitas Kahiji, Cutomer

Fokus" nyaéta kabijakan kualitas urang, sareng urang gaduh Kontrol Kualitas Masuk / Kualitas Dina-Prosés

Kontrol / Kontrol Kualitas Kaluar sapanjang operasi pabrik urang.

prosés urang

Urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan unggal pamundut.Unggal gutta-percha manik silikon khusus unik sabab ngan ukur pikeun anjeun sareng didamel ku cinta

Hayu urang terang upami anjeun ngan resep manik atanapi manik sareng teether.

Kami bakal nunjukkeun anjeun warna sareng hurup manik pikeun dipilih.Konsultan kami ogé bakal mamatahan anjeun.Urang ngidinan maksimum ngeunaan 2-3 reschedulings.

Sakali anjeun wareg jeung di luhur, nuluykeun mayar.

Pakét manik silikon

Pakét manik silikon

Naha anjeun henteu mendakan naon anu anjeun milarian?

Sacara umum, aya saham manik teething silikon umum atanapi bahan baku di gudang urang.Tapi upami anjeun gaduh paménta khusus sareng hoyong ngaropea manik orok silikon anjeun nyalira.kami ogé nyayogikeun jasa kustomisasi.Simkuring oge nampi OEM / ODM.Urang bisa nyitak logo anjeun, ngaran merk jeung pola dina teething manik awak jeung kotak warna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Anu kami tiasa nawiskeun anjeun…

Kualitas pangalusna

Simkuring gaduh pangalaman euyeub di pabrik, rarancang jeung aplikasi tina manik silicone, sarta ngalayanan leuwih ti 100 konsumén ti sakuliah dunya.

Harga kalapa

Harga murah pikeun manik huruf silikon, manik teething silikon, sareng manik silikon buleud.

Sanggeus-diobral

Kami nyayogikeun kawijakan jaminan 3-5 taun.Sareng sadaya biaya pikeun manik silikon bakal aya dina akun kami upami aya masalah kualitas anu disababkeun ku kami dina jangka waktu garansi.

Balanja

Kami gaduh forwarder pengiriman anu pangsaéna, sayogi pikeun pengiriman ku Udara, Express, Laut, bahkan jasa panto ka panto.

Sertipikat Pikeun Silicone Beads

Sértipikat manik silikon: ISO, BSCI, CE, EN71, FDA, BPA GRATIS ......

Sértipikat manik silikon
Sértipikat manik silikon1
Sértipikat manik silikon2
Sértipikat manik silikon3

Patarosan anu sering ditaroskeun

Naon manik silicone?

Manik silikon nyaéta bal buleud leutik tina silikon.Sanajan silika gél bisa disada kawas bahan lemes atawa cair, éta sabenerna ngarupakeun bentuk padet silika, bahan alam kapanggih di Bumi.

Naha manik teething silikon aman?

Manik teething silikon orok aman sareng tiasa janten salah sahiji produk anu pangsaéna pikeun ngagaleuh orok anjeun.Silikon aman sareng lemes pikeun dikunyah sababaraha kali pikeun ngagentos gusi orok anjeun.

Dimana abdi tiasa mésér manik teething silicone?

Salaku supplier manik silicone ngarah.Melikey borongan silicone teething manik pikeun leuwih ti 10+ taun.Kami ngagaduhan rupa-rupa gaya sareng warna pikeun manik silikon.Anjeun tiasa mendakan manik silikon pangsaéna di Melikey.

Kumaha carana ngadamel manik teething silicone?

Anu mimiti, anjeun kedah milarian produsén manik silikon anu tiasa nampi kustomisasi.

Nyadiakeun gambar desain anjeun atanapi ideu ka produsén.

Gambar 3D pikeun desainer

nyieun kapang

Pilih warna sareng bungkusan

nyieun sampel

Konfirmasi sampel

produksi masal

Sabaraha lami manik silikon tahan?

Sapertos cocooan atanapi barang anu aya dina jangkauan orok anjeun, anjeun kedah parios manik silikon kami sateuacan dianggo.Upami anjeun perhatikeun karusakan naon waé, kami nyarankeun yén anjeun miceun langsung.Salami manik silikon anjeun dina kaayaan anu saé, éta moal kadaluwarsa.Silikon awét pisan sareng tiasa salami mangpuluh-puluh taun upami dirawat kalayan leres.Bari produk urang pisan awét, kami masih nyarankeun yén anjeun pariksa sagala kaulinan orok anjeun sering maén kalawan pikeun mastikeun aranjeunna aman.

Panjang manik silikon klip pacifier?

7-8 inci

Salaku tambahan, pikeun jinis produk ieu, staf CPSC nyarankeun yén klipna henteu langkung panjang tibatan anu dipikabutuh pikeun operasi anu leres, langkung saé henteu langkung ti 7-8 inci sadayana.

Ukuran pikeun manik teething silicone?

Simkuring gaduh manik dina ukuran béda.Salaku conto, manik buleud umum ogé ngagaduhan opat ukuran: 9mm, 12mm, 15mm, 20mm.Ukuran pori sadaya manik urang nyaeta ngeunaan 2mm.

Daptar harga manik silikon khusus?

Manik silikon borongan Melikey anu tiasa disaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun.Urang nyadiakeun kualitas luhur manik silicone custom kalawan harga kalapa.Manik silikon bulk kami sayogi dina ukuran, logo, warna sareng bentuk khusus.

Naha silicone teether aman pikeun orok?

Leres, manik silikon aman pikeun orok.Melikey nyandak kasalametan sareng kualitas manik silikon sacara serius sareng ngahasilkeun manik silikon anu dijamin nganggo produk teething kualitas luhur.

Silikon nyaéta bahan anu panghadéna pikeun ngabantosan orok anjeun nalika huntuna kusabab lemes, gampang diurus, tiasa beku, sareng pikaresepeun pikeun orok anjeun nyapek.

Silikon anu kami anggo ngagaduhan kualifikasi di handap ieu: 100% silikon kelas dahareun, bébas BPA, 100% henteu beracun sareng hambar, disatujuan FDA, gratis timah, gratis PVC, gratis merkuri, gratis phthalate, sertifikasi CE, sertifikasi SGS, Certified CCPSA, LFGB disatujuan.

Urang leres pisan kedah negeskeun yén anjeun henteu ngantep orok anjeun bobo sareng naon waé anu napel, atanapi ngantepkeun aranjeunna bobo sareng cocooan.Anjeun kudu salawasna ngawas orok anjeun iraha wae maranéhna maénkeun kalayan sagala kaulinan.

Sabaraha umur anu pas pikeun cocooan teething orok?

Orok tiasa ngawitan teething saatos 4 bulan atanapi dugi ka 14 bulan.Kami ngarékoméndasikeun yén wayah pangalusna pikeun masihan orok Anjeun kaulinan teething nyaeta nalika orok Anjeun mimiti nempatkeun sagalana dina sungut.Bari anjeun teu bisa ngeureunkeun aranjeunna tina grabbed nanaon, Anjeun sahenteuna bisa meuli eta cocooan teething.

Kumaha huntu silikon nenangkeun orok?

Sagampil urang menyakiti diri urang sorangan, nempatkeun tekanan dina wewengkon nyeri bisa mantuan ngagentos sababaraha ngarareunah.Ieu mantuan ngagentos sababaraha ngarareunah maranéhanana ku nyapek jeung nempatkeun tekanan dina gusi maranéhanana.Beku Silicone Beads kami ogé hadé pikeun nenangkeun gusi orok, sabab sensasi tiis ngabantosan ngaleungitkeun sababaraha iritasi.

Orok sacara alami impulsif sareng hoyong ngamimitian nempatkeun sadayana dina sungutna.Urang kabeh terang yen lamun nyokot jauh naon maranéhna rék, aranjeunna tiasa fuss sarta meunang gaffe saeutik!Ku masihan orok anjeun hal anu anjeun terang aman pikeun dikunyah, nenangkeun gusi sareng anjeun henteu kedah nyandak, manik silikon sigana mangrupikeun cara anu pangsaéna!Salah sahiji produk mujarab nu bisa mantuan Anjeun nenangkeun teething orok Anjeun.

Kumaha manik silikon ngabantosan orok diajar?

Ampir sadayana dina kahirupan orok leutik mangrupikeun pangalaman énggal.Intina, aranjeunna nuju diprogram pikeun nguji indra ku cara nyabak, ngararasakeun, sareng enya, nempatkeun barang-barang dina sungutna!Kami nawiskeun sababaraha fitur unik dina rentang kami tina manik orok silikon anu bakal ngajaga orok anjeun Aman diajar ngeunaan rasa, sensasi, bentuk, tékstur anu béda.

Kami gaduh manik silikon anu béda pikeun anjeun mésér, kalebet manik buleud, manik héksagonal anu didamel tina silikon atanapi kai, manik silikon warna-warni, manik kai bertekstur unik, manik sato lucu, manik silikon kartun, jsb.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami