Silicone Teether Baby kaulinan Produsén Cina |Melikey

Katerangan pondok:

Pabrik Grosir MelikeySilicone Teether Baby Kaulinan.Kami ngagaduhan tim profésional, produk kualitas luhur, sareng jasa komprehensif.

Bahan kualitas luhur: Baby silicone teether didamel tina bahan silikon kualitas luhur, lemes sareng elastis, lembut dina huntu sareng gusi orok, bahan silikon ogé aman sareng dipercaya, cocog pikeun ngunyah orok.

DESIGN LUCU: Kaulinan orok teething mangrupikeun desain lucu bertema Lebaran, ukuran anu pas, desain beurat anu hampang cocog pikeun budak lalaki sareng budak awéwé, aranjeunna bakal resep kana kaulinan ieu.

Relieves Teething Nyeri: Silicone teether Toys anu warna brightly, nu bisa kalayan gampang narik perhatian orok anjeun, mantuan orok anjeun fokus dina maén kalawan Toys ieu, sarta nyadiakeun urut karét pikeun ngagentos teething nyeri.


  • barang:teether silicone orok
  • harga:$ 1,60 / Potongan
  • bungkusan:bungkusan kantong mutiara haratis
  • MOQ:10 PCS per warna
  • Bahan:Silikon kelas dahareun
  • Sampel:Aya
  • Layanan OEM/ODM:Dirojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Silicone Teether Kaulinan Orok Dina Bulk Pabrik

    Melikey ngahasilkeun cocooan orok teether silicone teething pangsaéna.urang ngahasilkeunteethers orok di bulk, Kaluaran poéan teethers orok silicone bisa ngahontal 8.000 lembar.Grosir Melikey ngahasilkeun rupa-rupa kaulinan mamah bayi.Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun meunangkeun orok teether borongan pricelist.

    Ngabantosan ngagentos gusi orok anjeun anu radang ku jajaran teethers silikon kami.Dijieunna tina 100% non-toksik food grade silicone, balita aman.Desain whimsical maranéhanana sarta kelir canggih ngajadikeun eta tambahan stylish ka imah anjeun.

    Panjelasan Produk

    https://www.melikeysiliconeteethers.com/silicone-teether-toddler-bpa-free-organic-silicone-melikey-products/
    https://www.melikeysiliconeteethers.com/silicone-teether-toddler-bpa-free-organic-silicone-melikey-products/
    https://www.melikeysiliconeteethers.com/silicone-teether-toddler-bpa-free-organic-silicone-melikey-products/

    Naha teether silikon hadé pikeun orok?

    Silikon unik sabab henteu ngabahayakeun kaséhatan sapertos plastik.Bahaya ieu kalebet bahan kimia ngabahayakeun dina gutta-percha plastik, kalebet BPA, PVC, sareng phthalates.

    Dibandingkeun sareng plastik, silikon ogé pilihan anu paling awét.

    Paket Produk

    baby teether package
    silicone teether pacakge
    https://www.melikeysiliconeteethers.com/silicone-teether-toddler-bpa-free-organic-silicone-melikey-products/

    orok kaulinan silicone teether pabrik

    https://www.melikeysiliconeteethers.com/silicone-teether-toddler-bpa-free-organic-silicone-melikey-products/

    silikon orok teether borongan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali