Нашите предности

Купувајте со доверба

certification

Знак за мир на умот за безбедна придружба на производи за мајка и бебе

Директно

Фабрички излез / Целосно производство

Проверете

Стандарди за тестирање на храна

Супервизор

Целосно производство, авторитетен тест

Процес на трикратна целосна проверка на квалитетот

01

IPQC Full Inspection

IPQC целосна инспекција

Целосна проверка на квалитетот за време на производството

02

QC Full Inspection

КК целосна инспекција

Целосна проверка на квалитетот пред складирање на производите во магацинот.

03

OQC Full Inspection

OQC целосна инспекција

Целосна проверка на квалитетот пред пакување и испорака.

Процес на производство

Design

Дизајн

Професионален дизајнерски тим за изработка на цртежи за дизајн по нарачка.

CNC production

Дизајн

Производите со висок квалитет доаѓаат од високотехнолошки CNC производство.

QC

QC

100% целосна инспекција на раце за гаранција за квалитет.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја