Avantazhet tona

Blini me besim

certifikimit

Shenjë e paqes për shoqërimin e sigurt të produkteve të nënës dhe fëmijës

Drejt

Prizë Fabrika / Prodhimi i plotë

Kontrollo

Standardet e testimit të klasës së ushqimit

Mbikëqyrësi

Prodhimi i plotë, Testi autoritar

Procesi i inspektimit të cilësisë tre herë të plotë

01

Inspektimi i plotë i IPQC

Inspektimi i plotë i IPQC

Inspektim i plotë i cilësisë gjatë prodhimit

02

Kontrolli i plotë i QC

Kontrolli i plotë i QC

Inspektim i plotë i cilësisë përpara se të aksionohen produktet në magazinë.

03

Inspektim i plotë i OQC

Inspektim i plotë i OQC

Inspektim i plotë i cilësisë përpara paketimit dhe dorëzimit.

Procesi i prodhimit

Dizajn

Dizajn

Ekipi profesional i projektimit për të bërë vizatime të dizajnit me porosi.

Prodhimi CNC

Dizajn

Produktet me cilësi të lartë vijnë nga prodhimi i teknologjisë së lartë CNC.

QC

QC

100% inspektim i plotë me dorë për sigurimin e cilësisë.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni