Testimi i Sigurisë

PËRTYTNI ME VETËSI

 

Jo të gjitha lodrat e dhëmbëve janë krijuar të barabarta.
Shumë nga produktet që do të gjeni në zinxhirët e mëdhenj të shitjes me pakicë nuk janë testuar për siguri ose nuk plotësojnë kërkesat minimale rregullatore.
Melikey Silicone Teething Toys janë testuar sipas standardeve më të larta të sigurisë, në mënyrë që fëmija juaj të mund të përtypë me besim.

Siguria e foshnjës/fëmijës tuaj është prioriteti dhe dëshira jonë më e lartë.Ne kemi marrë shumë hapa dhe masa të nevojshme sigurie për ta siguruar këtë.Lodrat e dhëmbëve Melikey janë të testuara mekanikisht, fizikisht dhe kimikisht.Nëpërmjet testeve të ndryshme të sigurisë për të garantuar sigurinë e produktit.

Kjo do të thotë se jo vetëm që materialet bazë të përdorura (vetë lëndët e para) janë testuar dhe miratuar për siguri (rruaza silikoni dhe aksesorë të kategorisë ushqimore/dru ahu/varëse), por ne gjithashtu montojmë çdo zinxhir dhëmbëzues dhe tharëse me dorë.Rezultati është një produkt i përfunduar që është gjithashtu i testuar nga palët e treta për sigurinë dhe përputhet me standardet e FDA dhe CE.

 

Jonëdhëmbëzues silikoni çertifikatat përfshijnë:

CPSIA, SGS, FDA, EN71, LFGB, CE
EN14372:2004
ASTM-F963-17

Jonërruaza silikoniçertifikatat përfshijnë:

CPSC, EN71, SGS, FDA

 

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte me cilësi të lartë, dhe si çdo produkt i dhëmbëve, produktet tona duhet të përdoren vetëm nën mbikëqyrjen e kujdesshme të një të rrituri.Mos e lini fëmijën tuaj të flejë me asnjë nga produktet tona.Të gjithë elementët e artikullit duhet të inspektohen rregullisht për shenja dëmtimi ose konsumimi.Ndërprisni përdorimin menjëherë nëse dëmtohet ose konsumohet.Lodrat e dhëmbëzimit Melikey nuk janë përgjegjëse për asnjë problem të shkaktuar nga keqpërdorimi ose mos zbulimi i dëmtimit ose konsumimit.