Dhëmbët e foshnjës

Teethers Baby Shitje me shumicë

Zbuloni shumëllojshmërinë edhëmbëza bebesh me shumicënë Melikey, tregu online i shitjes me shumicë të dhëmbëve të bebeve.

Melikey si furnizues me shumicë të dhëmbëve të foshnjës në Kinë, Ne jemime shumicë për dhëmbët e bebevefabrika.Ne kemi më shumë se 10 vjet ekspertizë në shitjen me shumicë të dhëmbëzave silikoni.Ne kemi kallëpet tona private të produkteve të dhëmbëve silikoni me porosi.Kapaciteti prodhues i dhëmbëzave silikoni mund të arrijë më shumë se 30,000 copë në ditë.Ne jemi plotësisht të aftë të pranojmë porosi të mëdha përdhëmbëza silikoni me shumicë, dhe sigurisht pranojmë edhe porosi të vogla me sasi të kufizuar.

Shfletoni linjën tonë të lodrave FDA/CE/EN71/SGS të certifikuara për sigurinë e lodrave për nxjerrjen e dhëmbëve të foshnjës, të disponueshme në dru natyral ahu dhe silikoni ushqimor jo toksik.Melikey me shumicë dhëmbësh silikoni dhe unaza me shumicë.Bëjmë edhe me shumicëdhëmbëza druri, një nga furnizuesit kryesorë të dhëmbëve të bebeve prej druri.Ideale për foshnjat nën 3 vjeç dhe fëmijët më të mëdhenj me nevoja shqisore.

Ne jemi fabrikë dhe mbështetje për dhëmbët e bebevedhëmbëza bebesh me porosi.Merrni produktet tuaja të gdhendura me emrin/logon e biznesit tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e imazhit dhe markës suaj profesionale.Të gjithë skedarët e imazheve për logon pranohen me komente dhe mbështetje falas të dizajnit.Ne ofrojmë shërbimin OEM/ODM, nëse keni ndonjë nevojë për produktin me porosi, na kontaktonipër detaje më të hollësishme.Një nga furnizuesit e dhëmbëve të bebeve në Kinë.Melikey është prodhuesi më i mirë me shumicë i dhëmbëve të bebeve!