Заби заби

 • How To Make An Organic Wooden Teething Ring | Melikey

  Како да направите органски дрвен прстен за заби |Меликеј

  Како производител на бебешки заби, добиваме многу нарачки и испраќаме многу стоки на нашите клиенти секој ден.Многу сме благодарни за вашата доверба, далеку од илјадници планини и реки, но сепак одржуваме долгорочна соработка, што е навистина чудо...
  Прочитај повеќе
 • Are Teething Rings Bad For Teeth? | Melikey

  Дали прстените за заби се лоши за забите?|Меликеј

  Дали имате бебе кое никнува заби?Во обид да помогнете во смирување на непријатноста на вашето дете, дали користите прстени за никнување на забите?Иако некои од овие прстени постојат со години и можат да бидат одлични за смирување на вознемирено новороденче, тие можеби не се секогаш безбедни за вашето дете ако не се ...
  Прочитај повеќе
 • What Wood Is Safe For Teething | Melikey

  Кое дрво е безбедно за никнување на забите |Меликеј

  Некои од нив се безбедни, додека други не се.Најдобро препорачано дрво што треба да се користи за дрвени играчки за никнување на забите е тврдото дрво.Освен тоа, вредат да се купат и дрвени играчки како орев, евла, евла, цреша, бука и мирта бидејќи се користат за џвакање и ...
  Прочитај повеќе
 • How To Sterilize Boil Silicone Teething Rings | Melikey

  Како да се стерилизираат силиконски прстени за варење |Меликеј

  Органски силиконски играчки за никнување на заби за новороденче, без БПА храна, квалитетна храна за бебиња Секој родител се надева дека нивните деца ќе пораснат здраво.Меѓутоа, ако никогаш не сте имале искуство со воспитување деца, тогаш ќе знаете колку е тешко да се следи ...
  Прочитај повеќе
 • What Is A Food Grade Silicone? | Melikey

  Што е силикон за храна?|Меликеј

  Што е силикон за храна?Еден од најважните помошни материјали за суровини од силика гел за храна се суровините од силика гел, кои прво мора да се гарантираат во однос на квалитетот.Затоа, многу производители на производи од силиконска гума бараат кореспонденција...
  Прочитај повеќе
 • Are Silicone Teethers Safe For Babies? | Melikey

  Дали силиконските заби се безбедни за бебиња?|Меликеј

  Силиконски зрнца без bpa храна Опис на силиконски тркалезни зрна 1,100% нетоксични, без BPA, без олово, без кадмиум, без фталати, без PVC.2. Усогласеност со FDA, AS/NZS, ISO8124, LFGB, CPSIA, ASTM F963, EN71, CE.3.Нашиот силиконски ѓердан за храна ...
  Прочитај повеќе