Како да направите органски дрвен прстен за заби |Меликеј

Како производител набебешки заби, добиваме многу нарачки и испраќаме многу стоки на нашите клиенти секој ден.Многу сме благодарни за вашата доверба, далеку од илјадници планини и реки, но сепак одржуваме долгорочна соработка, што е навистина прекрасно.Денешната содржина ќе ви покажам како да произведувате заби од бука.

Материјал

Нашите органски дрвени прстени за заби и за заби се направени од буково дрво.Машината за заби за бебиња од тврдо дрво е цврста и не е лесно да се скрши или скрши.

Дизајнирајте 3D цртежи

Ако клиентот треба да направи приспособено бебешки заби од буково дрво, треба да обезбедите цртежи со 3D дизајн.Ако не, во ред е.Обезбедете слики и димензии.Нашите дизајнери можат да помогнат во комплетирањето на 3Д цртежите.Овој 3D цртеж може директно да се користи за дигитално производство.производство.Овој процес е многу едноставен, нашиот дизајнерски тим ќе може да го заврши цртежот на дизајнот во рок од 1-2 дена.Пред да дизајнираме, треба да ги одредиме деталните информации за дизајнот на производот, за да му биде погодно на дизајнерот да црта, инаку повторените модификации ќе потрошат многу од сечие време.По завршувањето на дизајнот, обезбедуваме бесплатна можност за модификација.Доколку се потврди дека дизајнот е успешен, тогаш ќе се продолжи на следниот чекор: производствени примероци.

Примерок за производство

Откако нашиот дизајнерски тим ќе ги заврши цртежите, одделот за производство ќе произведува примероци според цртежите.Сега, кога производството е дигитализирано, само прикачете ги 3D цртежите, а производствениот систем може да го отсече обликот на саканиот заби за бебиња од буково дрво.Се разбира, дрвените суровини треба да поминат низ серија на обработка на сечење.Бидејќи нашата производна линија е секогаш зафатена, ќе произведуваме примероци во рок од 7-10 дена по завршувањето на 3D цртежот.

Масовно производство

По комплетирањето на примерокот, можеме да ги потврдиме деталите за примерокот преку слики и видеа.Или испратете го до клиентот со експресен курир.Доколку се потврди дека нема проблем, ќе влезе во масовно производство, по сечење, мелење и полирање.

Ласерско лого

Ако ви треба ласерско лого или шаблон на буковата бебешка заби, можеме да обезбедиме и соодветни услуги.Ова ќе биде многу корисно за градење бренд, и секогаш верувам дека и малку разлика ќе има смисла.

Масовното производство и ласерот со лого се брзи, така што целиот процес може да се заврши во рок од 15-20 дена.Доколку ви е потребна нашата помош за производство на приспособени апарати за бебиња од буково дрво, слободно контактирајте не.

Што може да направи Melikey Silicone за вас?

Како најдобар производител набебешките забии производи за хранење во Кина, Melikey Silicone може да ви обезбеди еднократна услуга од приспособен дизајн, производство до приспособено пакување и испорака.Ако сте трговец на големо или мало, можете исто така да добиете висококвалитетни производи и брза испорака од нас.Имаме супер голем магацин, а сите производи се на залиха и подготвени за испорака.


Време на објавување: Декември-10-2021 година