Si të bëni një unazë organike prej druri |Melikey

Si prodhues idhëmbët e bebeve, marrim shumë porosi dhe dërgojmë shumë mallra për klientët tanë çdo ditë.Ju jemi shumë mirënjohës për besimin tuaj, larg mijëra maleve dhe lumenjve, por ne vazhdojmë të ruajmë një bashkëpunim afatgjatë, i cili është vërtet i mrekullueshëm.Përmbajtja e sotme do t'ju tregoj se si të prodhoni dhëmbëza ahu.

Materiali

Unazat tona për dhëmbët dhe dhëmbët prej druri organik janë prej druri ahu.Dhëmbësit e foshnjës prej druri të fortë është i fortë dhe nuk thyhet ose thyhet lehtë.

Dizajnoni vizatime 3D

Nëse klienti duhet të bëjë dhëmbëza për fëmijë të personalizuar prej druri ahu, ju duhet të siguroni vizatime të dizajnit 3D.Nëse jo, është në rregull.Jepni fotografitë dhe dimensionet.Dizajnerët tanë mund të ndihmojnë në përfundimin e vizatimeve 3D.Ky vizatim 3D mund të përdoret drejtpërdrejt për prodhimin dixhital.prodhimin.Ky proces është shumë i thjeshtë, ekipi ynë i projektimit do të jetë në gjendje të përfundojë vizatimin e projektimit brenda 1-2 ditësh.Para se të projektojmë, duhet të përcaktojmë informacionin e detajuar të dizajnit të produktit, në mënyrë që të jetë i përshtatshëm për projektuesin të vizatojë, përndryshe modifikimet e përsëritura do të humbin shumë nga koha e të gjithëve.Pas përfundimit të dizajnit, ne ofrojmë një mundësi modifikimi falas.Nëse konfirmohet se dizajni është i suksesshëm, atëherë do të vazhdojë në hapin tjetër: mostrat e prodhimit.

Mostra e prodhimit

Pasi ekipi ynë i projektimit të përfundojë vizatimet, departamenti i prodhimit do të prodhojë mostra sipas vizatimeve.Tani që prodhimi është dixhitalizuar, thjesht ngarkoni vizatimet 3D dhe sistemi i prodhimit mund të shkurtojë formën e dhëmbëzës së foshnjës prej druri të ahut që duam.Natyrisht, lëndët e para të drurit duhet të kalojnë nëpër një seri përpunimi të prerjes.Për shkak se linja jonë e prodhimit është gjithmonë e zënë, ne do të prodhojmë mostra brenda 7-10 ditëve pas përfundimit të vizatimit 3D.

Prodhim ne mase

Pas përfundimit të mostrës, ne mund të konfirmojmë detajet e mostrës përmes fotove dhe videove.Ose dërgojini klientit me korrier ekspres.Nëse konfirmohet se nuk ka problem, do të hyjë në prodhim masiv, pas prerjes, bluarjes dhe lustrimit.

Logo lazer

Nëse keni nevojë për një logo ose model lazer në dhëmbët e foshnjës ahu, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbimet përkatëse.Kjo do të jetë shumë e dobishme për ndërtimin e markës dhe gjithmonë besoj se një ndryshim i vogël do të ketë gjithashtu kuptim.

Prodhimi masiv dhe lazeri me logo janë të shpejta, kështu që i gjithë procesi mund të përfundojë brenda 15-20 ditësh.Nëse keni nevojë për ndihmën tonë për të prodhuar dhëmbëza për fëmijë të personalizuar prej druri ahu, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

Çfarë mund të bëjë Melikey Silicone për ju?

Si prodhuesi më i mirë idalja e dhëmbëve të bebesdhe produkte ushqimore në Kinë, Melikey Silicone mund t'ju ofrojë shërbim me një ndalesë nga dizajni i personalizuar, prodhimi deri te paketimi dhe dorëzimi i personalizuar.Nëse jeni shitës me shumicë ose pakicë, mund të merrni gjithashtu produkte me cilësi të lartë dhe dërgesë të shpejtë nga ne.Ne kemi një depo super të madhe, dhe të gjitha produktet janë në magazinë dhe gati për transport.


Koha e postimit: Dhjetor-10-2021